Speelgoed van het Jaar 2020

04/11/2020 Door admin Uit

Het is weer zover! De verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020 is weer geweest. En de genomineerden en winnaars voor dit jaar zijn bekend. Benieuwd welk speelgoed genomineerd is voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020?

Speelgoed van het Jaar verkiezing

Tijdens de aanloop naar Sinterklaas en Kerst kunnen we ook altijd genieten van de Speelgoed van het Jaar verkiezing.

Elk jaar weer wordt speelgoed op verschillende manieren bekeken door experts uit de speelgoedbranche. En ook dit jaar is dit weer gebeurd! Binnen verschillende leeftijdscategorieën is speelgoed genomineerd en wij hebben het leukste speelgoed voor je op een rij gezet!

De genomineerden

De leukste spellen van 2020 vindt je op Speelgoedzoeken.com

Louis Liaan van Megableu

Louis Liaan is een spel waarbij alles draait om Louis de aap. Deze aap hangt tussen twee lianen en heeft honger. Het eten kan aan Louis gehangen worden, maar pas op!

Wordt het te zwaar dan vliegt al het eten in het rond. Niks zo onvoorspelbaar als Louis Liaan, want de ene keer heeft hij meer honger dan de andere keer. Dit spel wordt nog verwacht!

Froggit van Smartgames

Met Froggit van Smartgames worden kinderen uitgedaagd om goed na te denken. Hoe leid je jouw kikkers veilig over de vijver zonder dat ze gegrepen worden door de vis.

Of misschien nog wel belangrijker, zonder dat de kikkers van tegenspelers als eerst de overkant bereiken. Dit spel kan op twee verschillende moeilijkheidsniveaus gespeeld worden afhankelijk van de ervaring en leeftijd van de spelers. 

FurReal – Mama Josie de Kangoeroe

Mama Josie de Kangoeroe van FurReal is interactief huisdierspeelgoed. En mama Josie is niet alleen, ze heeft maar liefst drie baby’s. Een jongen, een meisje en een…. verrassing!

Pak alle drie de baby’s uit voor een ware gender-onthulling. En daarna kan de moeder lekker voor haar kleintjes zorgen. Mama Josie de Kangoeroe en haar kleintjes kennen meer dan 70 geluids- en bewegingsreacties!

Color Addict

Een kleurrijk en meeslepend spel. Dit spel is ideaal voor op spelletjesavonden met het hele gezin of voor op school of tijdens een feestje. Raak al je kaarten zo snel mogelijk kwijt door de juiste kleur of het juiste woord of allebei of omgekeerd uit te spelen!

Overbooked

Overbooked van Jumbo is een spel waarbij je je bevindt op de drukste luchthaven van ons land. Je werkt bij de servicedesk en zorgt ervoor dat alle passagiers een stoel in het vliegtuig krijgen.

Dat is alleen wel even puzzelen, want sommige passagiers zitten het liefst bij het raam en andere liever in een groep. En nu blijkt het vliegtuig ook nog eens overboekt te zijn. Stel jij alle passagiers tevreden?

Stay Cool van 999Games

Stay Cool van 999Games is een partyspel waarin spelers simpele vragen moeten beantwoorden. Klinkt eenvoudig toch? De uitdaging zit hem er in dat je door 2 personen tegelijkertijd vragen worden gesteld.

De ene vraag moet je goed beantwoorden terwijl de andere gespeld moet worden mt gekleurde dobbelstenen. Lukt het jou om te multitasken?

De Crew van 999Games

De Crew van 999Games is een cooperatief en uitdagend kaartspel. Een moderne variant van klaverjassen maar met een twist! Speel 50 missies uit zonder te praten, slechts beperkte communicatie is mogelijk.

De missies zijn steeds anders en worden ook steeds moeilijker!

Onze favorieten zitten tussen de genomineerden van de Speelgoed van het Jaar 2020 verkiezing…

Deel de pagina met je vrienden