Spelletjes bordspellen

spellen spelletjes nostalgie

Spelletjes bordspellen

Honderden bordspellen en andere spelletjes hebben wij op voorraad in ons speelgoed warenhuis. Bekijk hier ons volledig assortiment bordspellen.

Een bordspel wordt meestal op een spelbord gespeeld. Tegenwoordig is er steeds meer keuze op het gebied van deze spellen. Hierbij kun je denken aan bordspellen in speciale edities, of spellen die gebaseerd zijn op een populaire tv-serie. 

In bijna alle gevallen zijn spelletjes en bordspellen bedoeld om met meerdere mensen te spelen. Een bordspel staat garant voor hilarische momenten, heel veel uitdaging en veel spanning!

Spellen van jong to oud

Er zijn heel veel soorten bordspellen voor iedereen: van strategische spellen en funny gezelschapsspellen tot de meest populaire partyspellen.

Bij elk bordspel staat is informatie aanwezig over het aantal spelers, de speeltijd en de aanbevolen leeftijd.

Bekijk het grote assortiment hier >>

Populaire spellen

Bekijk het hele spellen assortiment hier >>

Jumbo Spellen

Als je aan spellen denkt dan denk je natuurlijk aan Jumbo! Van de vele klassiekers zoals Rubik’s, Mens Erger Je Niet, Pim Pam Pet en Stratego tot aan de leer lezen spellen van Ik Leer en Electro.

Jumbo is van alle spellen markten thuis! Zelfs voor de allerkleinsten met Knibbel Knabbel Knuisje en Poepie Knor Voor ieder wat wils, en voor alle leeftijden!

Bekijk alle populaire spellen van JUMBO >>

Deel het met al je vrienden…

Dit is ook leuk om te zien...