BMW i8 accuvoertuig 12V auto zilver

 413.17

BMW i8 accuvoertuig 12V auto zilver op Speelgoed-zoeken

Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 144651 Categorie: Tags: , , Brand: BMW

Beschrijving

Omschrijving:

i8 accuvoertuign Jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen die van autorijden houden is dit een absolute must. Met deze elektrische i8 kunnen kinderen lekker rondrijden. Het accuvoertuig is een sportieve kleine versie van het Duitse automerk en heeft de officiële licentie van AG.n Deze stoere elektrische auto is belastbaar tot ongeveer 25 kilogram en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De auto wordt aangedreven met een 12V accu en heeft een maximum snelheid van 6 km per uur en heeft openslaande vleugeldeuren.n Met de werkende schakelpook rijd je makkelijk naar voren en achteren. En heb je hulp nodig bij het sturen dan kan je vader of moeder met de meegeleverde afstandsbediening je een beetje helpen. Het stuur is voorzien van start- en motorgeluiden. De auto is verder compleet uitgevoerd met een dashboard, buitenspiegels, werkende led-koplampen, heldere voorruit, radio met MP3-aansluiting en biedt ruimte voor één bestuurder. Deze elektrische zilvere i8 zorgt ervoor dat kinderen van jongs af aan heel veel rijplezier beleven.n Specificaties:n Kleur: zilvern Materiaal: kunststofn Geslacht: juniorn Leeftijd: 3-7 jaarn Gewicht auto: 20 kgn Afmetingen: 127 x 76 x 52 cm (L x B x H)n Maximum snelheid: 6 km/un Voltage: 12Vn Voorzien van afstandsbedieningn Functionaliteiten:n – Start- en motorgeluidenn – Schakelpookn – Buitenspiegelsn – Led-koplampenn – Heldere voorruitn – Kunstlederen stoeln – Radio met MP3-aansluitingn – Openslaande vleugeldeurenn * Naam* n n Voornaamn n n n Achternaamn n * E-mailadres* * Telefoon* * Toevoeging* n n n n n n n n n n n

Kleur: wit

Type:

Maat:

i8 accuvoertuig
Jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen die van autorijden houden is dit een absolute must. Met deze elektrische i8 kunnen kinderen lekker rondrijden. Het accuvoertuig is een sportieve kleine versie van het Duitse automerk en heeft de officiële licentie van AG.
Deze stoere elektrische auto is belastbaar tot ongeveer 25 kilogram en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De auto wordt aangedreven met een 12V accu en heeft een maximum snelheid van 6 km per uur en heeft openslaande vleugeldeuren.
Met de werkende schakelpook rijd je makkelijk naar voren en achteren. En heb je hulp nodig bij het sturen dan kan je vader of moeder met de meegeleverde afstandsbediening je een beetje helpen. Het stuur is voorzien van start- en motorgeluiden. De auto is verder compleet uitgevoerd met een dashboard, buitenspiegels, werkende led-koplampen, heldere voorruit, radio met MP3-aansluiting en biedt ruimte voor één bestuurder. Deze elektrische zilvere i8 zorgt ervoor dat kinderen van jongs af aan heel veel rijplezier beleven.
Specificaties:
Kleur: zilver
Materiaal: kunststof
Geslacht: junior
Leeftijd: 3-7 jaar
Gewicht auto: 20 kg
Afmetingen: 127 x 76 x 52 cm (L x B x H)
Maximum snelheid: 6 km/u
Voltage: 12V
Voorzien van afstandsbediening
Functionaliteiten:
– Start- en motorgeluiden
– Schakelpook
– Buitenspiegels
– Led-koplampen
– Heldere voorruit
– Kunstlederen stoel
– Radio met MP3-aansluiting
– Openslaande vleugeldeuren
* Naam*

Voornaam

Achternaam

* E-mailadres* * Telefoon* * Toevoeging*

Garantie indien van toepassing:

Verzendkosten: 4.95

Levering in: voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden (indien in voorraad)

Geschikt voor onder andere:

Merk: BMW

Ean: 8711293459384

Zoek het leukste speelgoed op speelgoedzoeken!

Het leukste speelgoed heb je bijna gevonden…

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk meer hier...

Goedkoop speelgoed gevonden?  Deel ons met je vrienden…

Extra informatie

naam

Merk

categorie

,

Sub categorie

Levertijd

Verzendkosten