Chillafish Quadie loopfiets met trailer Junior Blauw/Groen

 95.42

Chillafish Quadie loopfiets met trailer Junior Blauw/Groen op Speelgoed-zoeken

Bestellen Vergelijk

Beschrijving

Omschrijving:

Quadie loopfiets met trailern De Quadie van is een eenvoudige en functionele loopfiets met een metalen frame. De Quadie is gemakkelijk mee te nemen en licht om te dragen. In het zitje zit een klein opbergvak met een handgreep om de fiets te dragen. Het zadeltje groeit mee en is verstelbaar van 22 tot 27 cm. De loopfiets met vier wielen heeft een prachtig strak design stille TPE-wieltjes voor binnen en buiten.n De handige Trailie kan met één klik aan de fiets worden vastgeklikt, zodat er allerlei spulletjes meegenomen kunnen worden. Heb je meerdere Quadie loopfietsen met Trailie, dan kan je ze eenvoudig aan elkaar klikken en een fietstreintje maken!n Specificaties:n Kleur: blauw/groenn Materiaal: kunststofn Geslacht: juniorn Leeftijd: 1-3 jaarn Zadelhoogte: 22-27 cmn Belastbaar gewicht: 25 kgn

Kleur: blauw,groen

Type:

Maat:

Quadie loopfiets met trailer
De Quadie van is een eenvoudige en functionele loopfiets met een metalen frame. De Quadie is gemakkelijk mee te nemen en licht om te dragen. In het zitje zit een klein opbergvak met een handgreep om de fiets te dragen. Het zadeltje groeit mee en is verstelbaar van 22 tot 27 cm. De loopfiets met vier wielen heeft een prachtig strak design stille TPE-wieltjes voor binnen en buiten.
De handige Trailie kan met één klik aan de fiets worden vastgeklikt, zodat er allerlei spulletjes meegenomen kunnen worden. Heb je meerdere Quadie loopfietsen met Trailie, dan kan je ze eenvoudig aan elkaar klikken en een fietstreintje maken!
Specificaties:
Kleur: blauw/groen
Materiaal: kunststof
Geslacht: junior
Leeftijd: 1-3 jaar
Zadelhoogte: 22-27 cm
Belastbaar gewicht: 25 kg

Garantie indien van toepassing:

Verzendkosten: 4.95

Levering in: voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden (indien in voorraad)

Geschikt voor onder andere:

Merk: Chillafish

Ean: 5425029650657

Zoek het leukste speelgoed op speelgoedzoeken!

Het leukste speelgoed heb je bijna gevonden…

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk meer hier...

Goedkoop speelgoed gevonden?  Deel ons met je vrienden…

Extra informatie

naam

Merk

categorie

,

Sub categorie

Levertijd

Verzendkosten