Hozelock Sproeipistool Multi Spray Pro

 42.87

Hozelock Sproeipistool Multi Spray Pro voordelig op Speelgoed-zoeken

Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 408961 Categorieën: , Tags: , , , Brand: Hozelock

Beschrijving

Een zwembad in de tuin

Zoek je een zwembad of onderdeel om deze zomer heerlijk te genieten in je eigen tuin? Speelgoedzoeken heeft een enorme keuze aan de mooiste zwembaden, filters, Intex, pompen, kleden, en verwarming voor in het zwembad.

Omschrijving:

Dit lichte en toch robuuste tuinslang spuitpistool Multi Spray Pro van Hozelock heeft een roestvrijstalen mantel, aluminium roos en een verlengde metalen aansluiting. Hij is ideaal voor algemene besproeiing, reiniging of het vullen van een emmer, het zwembad of vijver. De rubberen zachte grip behuizing op het lichaam en kop van het pistool voor extra bescherming en extra duurzaamheid. De Multi Spray Pro pistool is voorzien van een unieke sproeiregelaar. Door de trekker harder in te drukken, neemt de waterstroom toe om zo kwetsbare planten of jonge zaailingen beter te beschermen tegen krachtige waterstralen, en het voorkomen van spetters. Dit irrigatiepistool heeft zeven sproeistanden: kegelstraal voor delicaat wateren; krachtige straal voor het reinigen; snel vullende straal voor het opvullen van een zwembad, vijver, emmers en gieters; brede straal voor het reinigen van grotere oppervlaktes; nevel voor kwetsbare planten en jonge zaailingen; een belucht patroon voor het toevoegen van zuurstof tijdens het spuiten; en een fijne nevel voor een zachte drenken. De ergonomische greep bevat een trekker slot voor constant stralen en een eenvoudig te gebruiken sproeiregelaar geeft de gebruiker volledige controle over de waterstraal.

 

Levertijd: 3 dgn.  (indien in voorraad)

Verzendkosten: 0.00

Geschikt voor onder andere:

Merk: Hozelock

Ean code: 5010646058483

Maat:

Kleur: Grijs

Materiaal: Aluminium

Extra info:

Kleur: grijs Materiaal: kunststof en aluminium Met een roest vrij stalen mantel, aluminium roos en een verlengd metalen mannelijke aansluiting Rubberen zachte grip behuizing op het lichaam en kop van het pistool voor extra bescherming en duurzaamheid Uitgerust met een unieke sproeiregelaar Ergonomische grip met een trekker slot voor doorlopend sproeien. Een eenvoudige aan te passen sproeiregelaar geeft je volledige controle over de waterstraal. Zeven sproeipatronen Kegelvormige straal voor delicate besproeiing Krachtige straal voor reinigen Snelle vulling voor het opvullen van een zwembad, vijver, emmers of gieters Wijde straal voor het reinigen van grote oppervlaktes Nevel voor kwetsbare planten en jonge zaailingen Een belucht patroon voor het toevoegen van zuurstof tijdens het spuiten Een fijne nevel voor een zachte besproeiing

Zoek het leukste speelgoed op speelgoedzoeken!

Het leukste speelgoed heb je bijna gevonden…

Is dit niet wat je zoekt? Of zoek je een onderdeel? Bekijk meer hier >

Tuin & gazon

Goedkoop speelgoed gevonden?  Deel ons met je vrienden…

Extra informatie

naam

Merk

categorie

Sub categorie

Levertijd

Verzendkosten

kleur