Jamara accuvoertuig Audi TT RS junior 103 cm zwart 6-delig

 291.65

Jamara accuvoertuig Audi TT RS junior 103 cm zwart 6-delig op Speelgoed-zoeken

Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 154598 Categorie: Tags: , , Brand: Jamara

Beschrijving

Omschrijving:

Audi TT RS accuvoertuign Geef je kind een impressie van het luizenleven met dit supergave accuvoertuig. De volledig controleerbare wagen beschikt over USB- en AUX-aansluitingen. De auto heeft een getinte voorruit en een verlicht dashboard.n De auto heeft twee verschillende standen: snel en langzaam. Bij het opstarten klinkt het geluid van een echte Audi wat een realistisch effect geeft. De auto wordt aangedreven door twee krachtige motoren. De ultra-grip op de wielen zorgt ervoor dat de auto goede grip heeft op de weg, ongeacht het oppervlak. Ook bevat de auto led-lichten aan zowel de koplampen als achterlichten van de auto. Op deze manier ben je altijd zichtbaar, zelfs bij weinig licht. De deuren kunnen handmatig geopend en gesloten worden. Er zit zelfs een toeter op het stuur zodat je van jezelf kunt laten horen.n De auto heeft een krachtige V-12 batterij voor een lange rijtijd. Echter kan de auto ook worden opgeladen met een bijgeleverde oplader. De auto wordt aangedreven met behulp van een gaspedaal bij de voet. Met behulp van de versnellingspook kun je bepalen of de auto vooruit of achteruit gaat. Ten slotte zit er ook een 'stop' op de pook. Zet de auto aan met behulp van de startknop en de reis kan beginnen!n Specificaties:n Kleur: zwartn Geslacht: juniorn Materiaal: kunststof, staaln Afmetingen: 103 x 62 x 43,5 cmn Gewicht: 13,5 kgn Batterij: 12V 4 Ahn Leeftijd: vanaf 3 jaarn Inhoud:n 1 Accuvoertuign 1 Oplaadbare batterij (12 V)n 1 Oplader (230 V)n 1 Audio kabeln 1 Montage setn 1 Handleidingn * Naam* n n Voornaamn n n n Achternaamn n * E-mailadres* * Telefoon* * Toevoeging* n n n n n n n n n n n

Kleur: zwart

Type:

Maat:

Audi TT RS accuvoertuig
Geef je kind een impressie van het luizenleven met dit supergave accuvoertuig. De volledig controleerbare wagen beschikt over USB- en AUX-aansluitingen. De auto heeft een getinte voorruit en een verlicht dashboard.
De auto heeft twee verschillende standen: snel en langzaam. Bij het opstarten klinkt het geluid van een echte Audi wat een realistisch effect geeft. De auto wordt aangedreven door twee krachtige motoren. De ultra-grip op de wielen zorgt ervoor dat de auto goede grip heeft op de weg, ongeacht het oppervlak. Ook bevat de auto led-lichten aan zowel de koplampen als achterlichten van de auto. Op deze manier ben je altijd zichtbaar, zelfs bij weinig licht. De deuren kunnen handmatig geopend en gesloten worden. Er zit zelfs een toeter op het stuur zodat je van jezelf kunt laten horen.
De auto heeft een krachtige V-12 batterij voor een lange rijtijd. Echter kan de auto ook worden opgeladen met een bijgeleverde oplader. De auto wordt aangedreven met behulp van een gaspedaal bij de voet. Met behulp van de versnellingspook kun je bepalen of de auto vooruit of achteruit gaat. Ten slotte zit er ook een 'stop' op de pook. Zet de auto aan met behulp van de startknop en de reis kan beginnen!
Specificaties:
Kleur: zwart
Geslacht: junior
Materiaal: kunststof, staal
Afmetingen: 103 x 62 x 43,5 cm
Gewicht: 13,5 kg
Batterij: 12V 4 Ah
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Inhoud:
1 Accuvoertuig
1 Oplaadbare batterij (12 V)
1 Oplader (230 V)
1 Audio kabel
1 Montage set
1 Handleiding
* Naam*

Voornaam

Achternaam

* E-mailadres* * Telefoon* * Toevoeging*

Garantie indien van toepassing:

Verzendkosten: 4.95

Levering in: voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden (indien in voorraad)

Geschikt voor onder andere:

Merk: Jamara

Ean: 4042774459468

Zoek het leukste speelgoed op speelgoedzoeken!

Het leukste speelgoed heb je bijna gevonden…

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk meer hier...

Goedkoop speelgoed gevonden?  Deel ons met je vrienden…

Extra informatie

naam

Merk

categorie

,

Sub categorie

Levertijd

Verzendkosten