RunRunToys Lamborghini Aventador accuvoertuig 6 Volt R/C geel

 452.63

RunRunToys Lamborghini Aventador accuvoertuig 6 Volt R/C geel op Speelgoed-zoeken

Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 121727 Categorie: Tags: , , Brand: RunRunToys

Beschrijving

Omschrijving:

Injusa accuvoertuig Lamborghini Aventadorn Jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen die van autorijden houden is dit een absolute must. Het accuvoertuig is een sportieve kleine versie van het Italiaanse automerk en kinderen kunnen hiermee lekker rondrijden.n Deze stoere elektrische auto is belastbaar tot 30 kilogram en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De auto wordt aangedreven met een 6 Volt accu, heeft een maximum snelheid van 4 km per uur en is uitgerust met een veiligheidsgordel.n Met de werkende schakelpook rijd je makkelijk naar voren en achteren. En heb je hulp nodig bij het sturen dan kan je vader of moeder met de meegeleverde afstandsbediening je een beetje helpen. Het stuur is voorzien van start- en motorgeluiden. De auto is verder compleet uitgevoerd met een dashboard, buitenspiegels, werkende led-koplampen, voorruit, radio met MP3-aansluiting en biedt ruimte voor één bestuurder. Deze sportieve Lamborghini zorgt ervoor dat kinderen van jongs af aan heel veel rijplezier beleven.n Specificaties:n Kleur: geeln Materiaal: kunststofn Geslacht: juniorn Leeftijd: 3-8 jaarn Gewicht auto: 11,9 kgn Afmetingen: 114,8 x 57,5 x 34 cm (L x B x H)n Maximum snelheid: 4 km/un Maximaal gewicht: 30 kgn Spanning: 6 Voltn Oplaadtijd: 15 uurn Rijtijd: 1-2 uurn Batterijen: 1x 9V 6F22 (niet bijgeleverd)n Voorzien van een afstandsbediening.n * Naam* n n Voornaamn n n n Achternaamn n * E-mailadres* * Telefoon* * Toevoeging* n n n n n n n n n n n

Kleur: geel

Type:

Maat:

Injusa accuvoertuig Lamborghini Aventador
Jong geleerd is oud gedaan. Voor kinderen die van autorijden houden is dit een absolute must. Het accuvoertuig is een sportieve kleine versie van het Italiaanse automerk en kinderen kunnen hiermee lekker rondrijden.
Deze stoere elektrische auto is belastbaar tot 30 kilogram en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De auto wordt aangedreven met een 6 Volt accu, heeft een maximum snelheid van 4 km per uur en is uitgerust met een veiligheidsgordel.
Met de werkende schakelpook rijd je makkelijk naar voren en achteren. En heb je hulp nodig bij het sturen dan kan je vader of moeder met de meegeleverde afstandsbediening je een beetje helpen. Het stuur is voorzien van start- en motorgeluiden. De auto is verder compleet uitgevoerd met een dashboard, buitenspiegels, werkende led-koplampen, voorruit, radio met MP3-aansluiting en biedt ruimte voor één bestuurder. Deze sportieve Lamborghini zorgt ervoor dat kinderen van jongs af aan heel veel rijplezier beleven.
Specificaties:
Kleur: geel
Materiaal: kunststof
Geslacht: junior
Leeftijd: 3-8 jaar
Gewicht auto: 11,9 kg
Afmetingen: 114,8 x 57,5 x 34 cm (L x B x H)
Maximum snelheid: 4 km/u
Maximaal gewicht: 30 kg
Spanning: 6 Volt
Oplaadtijd: 15 uur
Rijtijd: 1-2 uur
Batterijen: 1x 9V 6F22 (niet bijgeleverd)
Voorzien van een afstandsbediening.
* Naam*

Voornaam

Achternaam

* E-mailadres* * Telefoon* * Toevoeging*

Garantie indien van toepassing:

Verzendkosten: 4.95

Levering in: voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden (indien in voorraad)

Geschikt voor onder andere:

Merk: RunRunToys

Ean: 8410964040011

Zoek het leukste speelgoed op speelgoedzoeken!

Het leukste speelgoed heb je bijna gevonden…

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk meer hier...

Goedkoop speelgoed gevonden?  Deel ons met je vrienden…

Extra informatie

naam

Merk

categorie

,

Sub categorie

Levertijd

Verzendkosten