vidaXL Zwembadzandfilter met 4-positie ventiel 300 mm blauw

 158.99

vidaXL Zwembadzandfilter met 4-positie ventiel 300 mm blauw voordelig op Speelgoed-zoeken

Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 92246 Categorieën: , Tags: , , , Brand: vidaXL

Beschrijving

Een zwembad in de tuin

Zoek je een zwembad of onderdeel om deze zomer heerlijk te genieten in je eigen tuin? Speelgoedzoeken heeft een enorme keuze aan de mooiste zwembaden, filters, Intex, pompen, kleden, en verwarming voor in het zwembad.

Omschrijving:

Dit zandfilter filtert en zuivert het water in je zwembad door gebruik te maken van zand als filtermedium. Dit is een erg goedkope en onderhoudsarme manier om het zwembadwater schoon te houden. Het zandfilter is gemaakt van hogedichtheidpolyethyleen waardoor het erg duurzaam is. Het filter heeft een stroomsnelheid van 7 m³/u. De maximale werkdruk is 3,5 bar. Om dit filter te kunnen gebruiken heeft men ook 19 kg filterzand (niet inbegrepen) nodig. Het filter is uitgerust met een multipoort ventiel met 4 verschillende mogelijkheden: filter (voor het filteren van het water), terugspoelen (voor het reinigen van het filter), spoelen (voor het doorspoelen van het filtersysteem) en winter (voor het winterklaar maken). Opmerking: het kan worden aangesloten op slangen met een diameter van 32 mm en 38 mm.

 

Levertijd: 3 dgn.  (indien in voorraad)

Verzendkosten: 0.00

Geschikt voor onder andere:

Merk: vidaXL

Ean code: 8719883791593

Maat:

Kleur: Blauw

Materiaal:

Extra info:

Kleur: blauw Materiaal: PE Afmetingen: 30 x 62 cm (ø x H) Afmeting koppeling: 25 mm Diameter filter: 30 cm (12″) Stroomsnelheid: 7 m³/u (1.800 GPH) Maximale werkdruk: 3,5 bar Benodigd filterzand: 19 kg (niet inbegrepen) Multipoort ventiel met 4 instellingen: filter, terugspoelen, spoelen en winter Geschikt voor slangen met een diameter van 32 mm of 38 mm Let op: de pomp wordt niet meegeleverd

Zoek het leukste speelgoed op speelgoedzoeken!

Het leukste speelgoed heb je bijna gevonden…

Is dit niet wat je zoekt? Of zoek je een onderdeel? Bekijk meer hier >

Zwembaden & spa’s

Goedkoop speelgoed gevonden?  Deel ons met je vrienden…

Extra informatie

naam

Merk

categorie

Sub categorie

Levertijd

Verzendkosten

kleur