vidaXL Zwembadzandfilter met 6-positie ventiel 460 mm blauw

 232.99

vidaXL Zwembadzandfilter met 6-positie ventiel 460 mm blauw voordelig op Speelgoed-zoeken

Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 91169 Categorieën: , Tags: , , , Brand: vidaXL

Beschrijving

Een zwembad in de tuin

Zoek je een zwembad of onderdeel om deze zomer heerlijk te genieten in je eigen tuin? Speelgoedzoeken heeft een enorme keuze aan de mooiste zwembaden, filters, Intex, pompen, kleden, en verwarming voor in het zwembad.

Omschrijving:

Dit zandfilter filtert en zuivert het water in je zwembad door gebruik te maken van zand als filtermedium. Dit is een erg goedkope en onderhoudsarme manier om het zwembadwater schoon te houden. Er is gebruik gemaakt van hogedichtheidpolyethyleen waardoor het zandfilter erg duurzaam is. Het filter heeft een stroomsnelheid van 9 m³/u. De maximale werkdruk is 50 psi. Om dit filter te kunnen gebruiken heeft men ook 50 kg filterzand (niet inbegrepen) nodig. Het filter is uitgerust met een multipoort ventiel met 6 verschillende mogelijkheden: filter (voor het filteren van het water), terugspoelen (voor het reinigen van het filter), spoelen (voor het doorspoelen van het filtersysteem), winter (voor het winterklaar maken), recirculatie (voor het rechtstreeks terugpompen naar het zwembad/spa) en afsluiten (voor het afsluiten van het gehele filter). Dit zandfilter is perfect voor zwembadpompen van 1 pk. Opmerking: hij kan worden aangesloten op zowel slangen met een diameter van 32 mm als slangen met een diameter van 38 mm.

 

Levertijd: 3 dgn.  (indien in voorraad)

Verzendkosten: 0.00

Geschikt voor onder andere:

Merk: vidaXL

Ean code: 8718475998709

Maat:

Kleur: Blauw

Materiaal: Kunststof

Extra info:

Kleur: blauw Materiaal: PE Afmetingen: 460 x 835 mm (ø x H) Verbindingsmaat: 48 mm (1 1/2 “) Filteroppervlakte: 0,16 m² Stroomsnelheid: 9 m³/h Maximale werkdruk: 50 PSI Benodigd filterzand: 50 kg (niet inbegrepen) Multipoort klep met 6 instellingen: filter, terugspoelen, spoelen, afvoeren, recirculatie en sluiten Geschikt voor aansluiting met een 1 pk pomp Geschikt voor slangen met een diameter van 32 mm of 38 mm Let op: de pomp wordt niet meegeleverd

Zoek het leukste speelgoed op speelgoedzoeken!

Het leukste speelgoed heb je bijna gevonden…

Is dit niet wat je zoekt? Of zoek je een onderdeel? Bekijk meer hier >

Zwembaden & spa’s

Goedkoop speelgoed gevonden?  Deel ons met je vrienden…

Extra informatie

naam

Merk

categorie

Sub categorie

Levertijd

Verzendkosten

kleur